Een overzicht van projecten waar we trots op zijn

Onze hoogste prioriteit is het behalen van meetbare resultaten en het streven naar maximale klanttevredenheid. Benieuwd naar onze succesverhalen en hoe wij andere klanten hebben geholpen? Bekijk dan onze referentiecases!

Business Intelligence
23/9/2023

Navigeren naar succes: hoe Technical Valley Power BI dashboards inzet voor inzicht in de status van hun KPI’s

Business Intelligence is het proces waarbij data wordt verzameld en wordt omgezet in zinvolle informatie. Hiermee wordt real-time inzicht gecreëerd dat gebruikt kan worden voor weloverwogen beslissingen en acties. Technical Valley is een organisatie die uitstekend weet welke Key Performance Indicators (KPI’s) essentieel zijn voor het bereiken van hun doelstellingen. Overse heeft voor hen een toekomstgerichte Power BI-omgeving opgezet met rapportages en dashboards die de juiste inzichten geven.

Lees meer
Applicaties en portals
Procesautomatisering
30/5/2023

‘Dossier-app’ biedt Hero nog meer overzicht en snelheid

Een tool die ervoor zorgt dat kandidatendossiers nog overzichtelijker en sneller worden ingericht. Overse bouwde voor intermediair Hero uit Wognum een applicatie die dat mogelijk maakt.

Lees meer
Business Intelligence
14/3/2023

Overzicht voor SWVNK en perspectief voor jonge vluchtelingen

Voor jonge vluchtelingen en jonge statushouders in een nieuw land is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk weer naar school gaan. In de gemeenten Alkmaar, Bergen en Heiloo zorgt het Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Noord-Kennemerland (SWVNK) ervoor dat deze jongeren verdeeld worden over de verschillende scholen. In 2022 was de toestroom door de oorlog in Oekraïne en de huisvesting van statushouders plots zo groot dat de organisatie snel behoefte had aan een tool om het aanmeld- en plaatsingsproces te stroomlijnen. Overse ontwikkelde voor hen een applicatie die niet alleen precies dat doet, maar ook nog eens een welkom beleidshulpmiddel is.

Lees meer
Applicaties en portals
6/9/2022

App van Overse geeft overzicht in trainingsaanbod zorgorganisatie Antes

Als je ergens binnen je organisatie door de bomen het bos niet meer kunt zien, gaat er doorgaans iets niet goed. Dat was ook het geval bij de divisie Volwassenen Ambulant van Antes, dat geen overzicht had in het eigen uitgebreide trainingsaanbod. Tijd om orde op zaken te stellen. Daarvoor schakelde de zorgorganisatie Overse in. Die maakte met Power Apps een app op maat met het complete actuele trainingsaanbod erin én nog een paar extra’s. Tot grote tevredenheid. “Zodra we weer een applicatie nodig hebben, staan we direct weer bij Overse op de stoep.”

Lees meer
Applicaties en portals
30/6/2022

Informatie gestructureerd en overzichtelijk aangeleverd krijgen via een portal

In sommige branches ontkom je er niet aan: het opvragen van allerlei documenten en bestanden. Wat volgt, is een heel proces van heen en weer mailen. En als je niet uitkijkt, draait dit uit op één grote chaos waarin je niet meer precies weet wanneer je nu wat hebt opgevraagd en of je het wel hebt ontvangen. Om precies dát te voorkomen, maakte Overse voor VWG Accountancy een gebruiksvriendelijke portal. Die helpt medewerkers en cliënten om alle benodigde informatie voor het doen van audits, opstellen van jaarrekeningen en aangiftes, en het geven van advies op een gestructureerde manier te verzamelen.

Lees meer
Applicaties en portals
Procesautomatisering
25/4/2022

App voor Ghee Easy genereert product-PDF op maat in eigen huisstijl

Wat doe je als je een nogal uitgebreid productenaanbod hebt, met ook nog eens allerlei verpakkingsmogelijkheden en jij je klanten niet wilt lastigvallen met een vuistdikke catalogus waarin zij moeten speuren naar de producten die zij willen? Ghee Easy vroeg aan Overse een app te maken waarmee zij voor elke klant snel en makkelijk een professionele, op maat gemaakte pdf kunnen genereren.

Lees meer
Applicaties en portals
24/1/2022

Klots Jeugdhulp besteedt minder tijd aan administratie en meer tijd aan het bieden van jeugdhulp

In deze case lees je hoe een geïntegreerde app voor urenregistratie ervoor zorgt dat Klots Jeugdhulp minder tijd besteedt aan administratie en ze zich volledig kunnen focussen op het bieden van hulp.

Lees meer
Applicaties en portals
1/11/2021

Een toekomstgerichte applicatie voor administratieve ontzorging van leefstijlcoaches

In deze case lees je hoe Noordhuis Leefstijl het Power Platform gebruikt voor efficiënte, veilige en overzichtelijke administratie van hun leefstijlcoaching.

Lees meer
Applicaties en portals
Business Intelligence
13/10/2021

Het Power Platform helpt Northern Wonder bij de zoektocht naar de smaak van koffie

Lees hoe Northern Wonder gebruikmaakt van het Power Platform voor het bereiken van hun missie: ‘de smaak van koffie nabootsen en ontbossing door koffieplantages tegengaan’.

Lees meer
Digitale samenwerking
24/9/2021

Gemeente Texel kiest voor een hybride en moderne werkvorm met Microsoft 365

In deze klantcase lees je de ervaringen van Dirk Schagen, informatieadviseur bij gemeente Texel, over de begeleiding van Overse bij de transitie naar Microsoft 365.

Lees meer

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen