Wordt onderdeel van een groeiend IT bedrijf en laten we er samen voor gaan

Wil jij werken in een spannende, inspirerende en levendige werkomgeving? Kom dan werken bij een jong en groeiend bedrijf waar je kunt bouwen aan je carrière en waar jouw inzet direct bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

Bekijk de vacatures
Power Apps consultancyPower Apps consultancyPower Apps consultancy

Wie zijn wij?

Bij Overse zijn we elke dag bezig met het creëren van de beste IT-oplossingen voor onze klanten. Wij zoeken enthousiaste professionals die geloven in de kracht van kennis, passie en werkplezier. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij elke dag met enthousiasme naar je werk gaat.

Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen keuzes te maken, zoals het indelen van je werkdagen, bepalen van jouw carrièrepad en het kiezen van bijvoorbeeld een laptop waar jij graag mee werkt. We waarderen jouw expertise en doen er alles aan om te zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen.

Vindt jij het geweldig om klanten te helpen van alle soorten en maten? Laten we dan kennis met elkaar maken en er samen voor gaan!

Meer over ons

Vacatures

4
Tech
24 - 40 uur

Power Apps Consultant

Heb jij ervaring met het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen met Power Apps en Power Automate van Microsoft? Wij zoeken jou!

Lees meer
Tech
36 - 40 uur

Traineeship IT Business Consultancy

Een traineeship gericht op het creëren van low-code oplossingen met de nieuwste Microsoft technologieën voor complexe business cases.

Lees meer
Tech
8 - 24 uur

Bijbaan voor IT studenten

Volg jij op dit moment een IT-opleiding en zoek jij een uitdagende baan die aansluit bij je studie en werk waar je jouw kennis direct kan toepassen? Wij hebben de perfecte bijbaan voor jou!

Lees meer
8 - 40 uur

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste professionals.

Lees meer