Wordt onderdeel van een groeiend IT bedrijf en laten we er samen voor gaan

Wil jij werken in een spannende, inspirerende en levendige werkomgeving? Kom dan werken bij een jong en groeiend bedrijf waar je kunt bouwen aan je carrière en waar jouw inzet direct bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

Bekijk de vacatures

Wie zijn wij?

Bij Overse zijn we elke dag bezig met het creëren van de beste IT-oplossingen voor onze klanten. Wij zoeken enthousiaste professionals die geloven in de kracht van kennis, passie en werkplezier. Ons doel is ervoor te zorgen dat jij elke dag met enthousiasme naar je werk gaat.

Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen keuzes te maken, zoals het indelen van je werkdagen, bepalen van jouw carrièrepad en het kiezen van bijvoorbeeld een laptop waar jij graag mee werkt. We waarderen jouw expertise en doen er alles aan om te zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen.

Vacatures

6

Power Apps Consultant

24 - 40 uur

Heb jij ervaring met het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen met Power Apps en Power Automate van Microsoft? Wij zoeken jou!

Bekijk vacature

Trainee Power BI consultant

32 - 40 uur

Een traineeship gericht op het vertalen van data uit bronsystemen naar waardevolle, interactieve rapportages en dashboards die antwoord geven op de informatievragen van bedrijven.

Bekijk vacature

Afstudeerstage Business IT & Management

40 uur

Ben jij student Business IT & Management en op zoek naar een leuke afstudeerstage? Check deze vacature.

Bekijk vacature

Meewerkstage Business IT & Management

40 uur

Ben jij student Business IT & Management en op zoek naar een leuke meewerkstage? Check deze vacature.

Bekijk vacature

Bijbaan voor IT studenten

8 - 24 uur

Volg jij op dit moment een IT-opleiding en zoek jij een uitdagende baan die aansluit bij je studie en werk waar je jouw kennis direct kan toepassen? Wij hebben de perfecte bijbaan voor jou!

Bekijk vacature

Open sollicitatie

8 - 40 uur

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste professionals.

Bekijk vacature