SharePoint Online en Microsoft Teams hebben voor ons geen geheimen

Wij realiseren Document Management op basis van SharePoint Online en Microsoft Teams, waardoor medewerkers op een efficiëntere manier, intern én extern kunnen samenwerken aan bestanden.

Bereik meer
Power BI Consultancy
SharePoint Online consultancy

Opslaan en samenwerken

Wat is SharePoint Online

SharePoint Online is een oplossing binnen het Microsoft 365 platform dat gebruikt wordt als veilige plek voor het opslaan, ordenen, delen en openen van gegevens vanaf elk apparaat. Bestanden kunnen eenvoudig gedeeld worden met externe gebruikers en met een klik op de knop zijn vorige versies van bestanden terug te halen.

Zeg vaarwel tegen je netwerkschijf, omarm de moderne manier van werken en werk veilig met bestanden vanaf iedere locatie en ieder device.

Met onze SharePoint ervaring bouwen we slimme en geïntegreerde Document Management oplossingen voor de opslag van jouw bestanden, waarmee we binnen jouw organisatie de samenwerking en efficiëntie een boost geven.

Voorbeelden van projecten

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Gemeente Texel kiest voor een hybride en moderne werkvorm met Microsoft 365

In deze klantcase lees je de ervaringen van Dirk Schagen, informatieadviseur bij gemeente Texel, over de begeleiding van Overse bij de transitie naar Microsoft 365.

Lees meer

Dit is waarom bedrijven voor Overse kiezen

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

Overse heeft overduidelijk een diepgaand begrip van de materie en de vaardigheid om ingewikkelde zaken begrijpelijk en eenvoudig uit te leggen. Zij praten daarbij niet vanuit de techniek, maar vanuit de taal van de gebruiker. Dit maakt het heel prettig om te communiceren.

Lennaert de Hertog
Managing Partner
bij
Technical Valley

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen