SharePoint Online en Microsoft Teams hebben voor ons geen geheimen

Wij realiseren Document Management op basis van SharePoint Online en Microsoft Teams, waardoor medewerkers op een efficiëntere manier, intern én extern kunnen samenwerken aan bestanden.

Bereik meer
Power BI Consultancy
SharePoint Online consultancy

Opslaan en samenwerken

Wat is SharePoint Online

SharePoint Online is een oplossing binnen het Microsoft 365 platform dat gebruikt wordt als veilige plek voor het opslaan, ordenen, delen en openen van gegevens vanaf elk apparaat. Bestanden kunnen eenvoudig gedeeld worden met externe gebruikers en met een klik op de knop zijn vorige versies van bestanden terug te halen.

Zeg vaarwel tegen je netwerkschijf, omarm de moderne manier van werken en werk veilig met bestanden vanaf iedere locatie en ieder device.

Met onze SharePoint ervaring bouwen we slimme en geïntegreerde Document Management oplossingen voor de opslag van jouw bestanden, waarmee we binnen jouw organisatie de samenwerking en efficiëntie een boost geven.

Voorbeelden van projecten

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Digitale samenwerking

Gemeente Texel kiest voor een hybride en moderne werkvorm met Microsoft 365

In deze klantcase lees je de ervaringen van Dirk Schagen, informatieadviseur bij gemeente Texel, over de begeleiding van Overse bij de transitie naar Microsoft 365.

Lees meer

Dit is waarom bedrijven voor Overse kiezen

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

"Door de proactieve houding van Overse hebben we in een korte tijd precies helder kunnen krijgen wat er voor ons nodig was. Overse weet feilloos de vertaalslag te maken van wensen met een hoog abstractieniveau naar een strakke en intuïtieve applicatie."

Andreas Giel
COO
bij
Northern Wonder

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen