Optimaliseer de samenwerking met Microsoft 365 en haal alles uit jouw digitale werkruimte

Met onze jarenlange ervaring in het inrichten van Microsoft 365 weten we precies hoe we oplossingen zoals Teams en SharePoint moeten inzetten om de beste samenwerking te bereiken.

Bereik meer
Power BI Consultancy

Van traditioneel naar modern en cloud-gedreven werken

Wij helpen organisaties bij de overgang naar een moderne manier van werken, waarbij Microsoft 365 ervoor zorgt dat gebruikers vanaf elke locatie en elk apparaat effectief kunnen samenwerken.

Microsoft 365 biedt standaard al uitstekende oplossingen voor samenwerking, maar in combinatie met onze andere diensten zijn de mogelijkheden op het gebied van digitalisering, samenwerking en automatisering onbegrensd.

 • 1

  Document management

  Wij realiseren Document Management op basis van SharePoint Online, waardoor medewerkers op een efficiëntere manier, intern én extern kunnen samenwerken aan bestanden.

  2

  Sociaal intranet

  Verhoog de productiviteit, samenwerking en betrokkenheid van medewerkers door relevante informatie zoals nieuws en bestanden op één centrale plek binnen je organisatie te delen.

  Ontdek meer

Voorbeelden van projecten

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Digitale samenwerking

Gemeente Texel kiest voor een hybride en moderne werkvorm met Microsoft 365

In deze klantcase lees je de ervaringen van Dirk Schagen, informatieadviseur bij gemeente Texel, over de begeleiding van Overse bij de transitie naar Microsoft 365.

Lees meer

Dit is waarom bedrijven voor Overse kiezen

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

"Door de proactieve houding van Overse hebben we in een korte tijd precies helder kunnen krijgen wat er voor ons nodig was. Overse weet feilloos de vertaalslag te maken van wensen met een hoog abstractieniveau naar een strakke en intuïtieve applicatie."

Andreas Giel
COO
bij
Northern Wonder

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen