Met Power BI realiseren wij rapportage-omgevingen die verbonden zijn met jouw data

Met Microsoft Power BI visualiseren wij data vanuit verschillende systemen in interactieve rapporten en dashboards. Hierdoor heb je altijd real-time inzicht in je data en maak je onderbouwde beslissingen.

Bereik meer
Wij creëren maatwerk oplossingen met microsoft technologie
Microsoft Power BI Consultancy

Van data naar kansen

Wat is Power BI

Microsoft Power BI is een tool voor het visualiseren van data vanuit allerlei verschillende systemen en databronnen. Rapporten en dashboards zijn interactief en bevatten vele mogelijkheden voor filteren, inzoomen en data-analyse.

Dashboards worden automatisch meerdere keren per dag vernieuwd met de nieuwste gegevens uit jouw bronsystemen. Zo kijk je altijd naar real-time inzichten en ben je geen tijd meer kwijt aan het keer-op-keer maken van dezelfde rapportages.

Met onze ervaring kunnen we op een efficiënte manier data vertalen naar een goede basis, waar jij vervolgens na onze Power BI training zelf rapportages mee kan maken.

Wij kunnen Power BI verbinden met vrijwel iedere databron die jouw organisatie gebruikt

Dankzij onze uitgebreide ervaring bij diverse organisaties, hebben we een diepgaande kennis in het verbinden met met verschillende bronsystemen. Onze expertise in database-structuren stelt ons in staat om gegevens snel om te zetten naar bruikbare dashboards en waardevolle inzichten.

Voorbeelden van databronnen

Staat de databron waarmee jij wilt verbinden er niet tussen? Geen probleem, we ontdekken graag welke systemen jouw organisatie gebruikt.

Contact opnemen

Dit is waarom bedrijven voor Overse kiezen

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

"Het was prettig werken met Toine van Overse. Hij heeft een gestructureerde en gedegen aanpak, weet waar hij het over heeft, denkt goed mee en is kritisch waar nodig. Wij hebben dat als heel fijn ervaren. Wat ook opviel: Toine voelt heel goed aan wat iemands kennisniveau is en past zijn uitleg daar feilloos op aan. Heel prettig."

Ronald Schetters
IT-manager
bij
VWG

Voorbeelden van projecten

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Business Intelligence

Navigeren naar succes: hoe Technical Valley Power BI dashboards inzet voor inzicht in de status van hun KPI’s

Business Intelligence is het proces waarbij data wordt verzameld en wordt omgezet in zinvolle informatie. Hiermee wordt real-time inzicht gecreëerd dat gebruikt kan worden voor weloverwogen beslissingen en acties. Technical Valley is een organisatie die uitstekend weet welke Key Performance Indicators (KPI’s) essentieel zijn voor het bereiken van hun doelstellingen. Overse heeft voor hen een toekomstgerichte Power BI-omgeving opgezet met rapportages en dashboards die de juiste inzichten geven.

Lees meer

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen