Benut tijd efficiënter en vermijd kostbare fouten door processen te automatiseren

Minimaliseer fouten en verhoog de efficiëntie van bedrijfsprocessen door deze te automatiseren met behulp van 'softwarerobots': slimme werkstromen die naadloos integreren met bestaande systemen en automatisch acties uitvoeren.

Bereik meer

Wij bouwen toekomstgerichte en geïntegreerde automatiserings-stromen

Het is frustrerend om het gevoel te hebben dat jouw werk geautomatiseerd kan worden, vooral als het foutgevoelig is. Toch hebben veel organisaties processen die onnodig veel tijd kosten.

We maken gebruik van Microsoft Power Automate om intelligente en betrouwbare workflows te creëren die acties automatisch uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het wekelijks sturen van cijferoverzichten, het automatisch verwerken van bestanden, het vragen van goedkeuring, het uploaden van afbeeldingen en nog veel meer.

Versnel jouw organisatie, verminder fouten en verhoog het werkplezier met procesautomatisering.

 • 1

  Inventariseren

  Door de juiste vragen te stellen inventariseren wij het huidige proces.

  2

  Automatiseren

  Wij zetten geautomatiseerde werkstromen op en koppelen deze aan de juiste bronsystemen.

  3

  Beheren

  We starten de automatisering en nemen actie wanneer er onverhoopt iets misgaat, zonder dat jij daar iets van merkt.

Voorbeelden van automatisering

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

‘Dossier-app’ biedt Hero nog meer overzicht en snelheid

Een tool die ervoor zorgt dat kandidatendossiers nog overzichtelijker en sneller worden ingericht. Overse bouwde voor intermediair Hero uit Wognum een applicatie die dat mogelijk maakt.

Lees meer

Dit is waarom bedrijven voor Overse kiezen

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

Door de proactieve houding van Overse hebben we in een korte tijd precies helder kunnen krijgen wat er voor ons nodig was. Overse weet feilloos de vertaalslag te maken van wensen met een hoog abstractieniveau naar een strakke en intuïtieve applicatie.

Andreas Giel
COO
bij
Northern Wonder

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen