Versnel de digitalisering van jouw bedrijf met op maat gemaakte applicaties en portals

Wil je de efficiëntie van jouw bedrijf verhogen en tegelijkertijd kosten besparen en de resultaten verbeteren? Wij creëren apps op maat om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren.

Bereik meer

De ongekende voordelen van
low-code applicatie
ontwikkeling

Bij low-code ontwikkeling maak je gebruik van een visuele benadering om software te creëren, met minder handgeschreven code.

Wij gebruiken Microsoft Power Apps om de digitaliseringsuitdagingen van jouw bedrijf snel en efficient te vertalen naar applicaties op maat, ongeacht jouw branche of omvang.

Het resultaat is een applicatie die precies aansluit bij hoe jouw organisatie werkt en gebruikmaakt van de nieuwste technologie. En dat zonder de lange ontwikkeltijd die traditionele ontwikkeling met zich meebrengt.

 • 1

  Op maat

  De applicaties en systemen die wij creëren sluiten naadloos aan bij de processen van jouw organisatie.

  2

  Snelle ontwikkeling

  Door gebruik te maken van low-code technologie hebben wij veel minder tijd nodig dan bij traditionele ontwikkeling.

  3

  Flexibiliteit

  Wij realiseren oplossingen die flexibel zijn en snel aangepast worden als jouw organisatie of het proces verandert.

Maatwerk oplossingen met Microsoft technologie

Wij weten welke vragen
we moeten stellen.

Om goede oplossingen voor jouw bedrijf te creëren, zijn er twee dingen essentieel: technische kennis en kennis van bedrijfsprocessen.

Bij ons beginnen projecten met inzicht in hoe jouw bedrijf werkt. Het is onze taak om deze informatie te combineren met onze technische kennis en deze te vertalen naar een oplossing die perfect bij jouw bedrijf past.

Je hoeft ons niet aan te sturen, wij weten wat we moeten doen en begeleiden jouw organisatie gedurende het hele project.

Dit is waarom bedrijven onze
apps gebruiken

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

We zijn ontzettend tevreden met de services van Overse op het gebied van Power BI. Vanaf het begin een goede begeleiding gehad en indien wij vragen hebben worden die heel snel beantwoord. Het team denkt goed mee, biedt goede begeleiding en een snelle response op vragen.

Menouschka Baldew
Business Developer
bij
WSP Nederland

Voorbeelden van apps

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Taakbeheerapp houdt ambtenaren Gemeente Nieuwegein scherp

Voorstellen, moties, amendementen, informatieverzoeken. Ze zorgen er bij een gemeenteraadsvergadering telkens weer voor dat de to-dolijst van het gemeentelijk apparaat aardig aangevuld wordt. Hoe houd je al die taken goed bij? De gemeente Nieuwegein schakelde Overse in voor een app die niet alleen een helder overzicht van alle taken en de status ervan geeft, maar ook bijdraagt aan een transparant proces richting burgers.

Lees meer

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen