Versnel de digitalisering van jouw bedrijf met op maat gemaakte applicaties en portals

Wil je de efficiëntie van jouw bedrijf verhogen en tegelijkertijd kosten besparen en de resultaten verbeteren? Wij creëren apps op maat om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren.

Bereik meer
Power Apps consultancyPower Apps consultancyPower Apps consultancy

De ongekende voordelen van
low-code applicatie
ontwikkeling

Bij low-code ontwikkeling maak je gebruik van een visuele benadering om software te creëren, met minder handgeschreven code.

Wij gebruiken Microsoft Power Apps om de digitaliseringsuitdagingen van jouw bedrijf snel en efficient te vertalen naar applicaties op maat, ongeacht jouw branche of omvang.

Het resultaat is een applicatie die precies aansluit bij hoe jouw organisatie werkt en gebruikmaakt van de nieuwste technologie. En dat zonder de lange ontwikkeltijd die traditionele ontwikkeling met zich meebrengt.

 • 1

  Op maat

  De applicaties en systemen die wij creëren sluiten naadloos aan bij de processen van jouw organisatie.

  2

  Snelle ontwikkeling

  Door gebruik te maken van low-code technologie hebben wij veel minder tijd nodig dan bij traditionele ontwikkeling.

  3

  Flexibiliteit

  Wij realiseren oplossingen die flexibel zijn en snel aangepast worden als jouw organisatie of het proces verandert.

Maatwerk oplossingen met Microsoft technologie

Wij weten welke vragen
we moeten stellen.

Om goede oplossingen voor jouw bedrijf te creëren, zijn er twee dingen essentieel: technische kennis en kennis van bedrijfsprocessen.

Bij ons beginnen projecten met inzicht in hoe jouw bedrijf werkt. Het is onze taak om deze informatie te combineren met onze technische kennis en deze te vertalen naar een oplossing die perfect bij jouw bedrijf past.

Je hoeft ons niet aan te sturen, wij weten wat we moeten doen en begeleiden jouw organisatie gedurende het hele project.

Dit is waarom bedrijven onze
apps gebruiken

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

"Het was prettig werken met Toine van Overse. Hij heeft een gestructureerde en gedegen aanpak, weet waar hij het over heeft, denkt goed mee en is kritisch waar nodig. Wij hebben dat als heel fijn ervaren. Wat ook opviel: Toine voelt heel goed aan wat iemands kennisniveau is en past zijn uitleg daar feilloos op aan. Heel prettig."

Ronald Schetters
IT-manager
bij
VWG

Voorbeelden van apps

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Applicaties en portals

Portaal van Overse helpt Planeet in Actie om administratieve lasten te verlichten en de missie te versnellen

Planeet in Actie, een enthousiast team van vrijwilligers dat jongeren inspireert om zich in te zetten voor de planeet, heeft een missie die onze planeet groener en duurzamer maakt. Hun inzet voor het aanbieden van educatieve lesprogramma's over het milieu, de natuur en duurzaamheid aan scholen is inspirerend. Net als bij veel andere non-profitorganisaties, brachten administratieve taken de organisatie voor een uitdaging: het plannen van lessen, coördineren van gastdocenten en tijdig versturen van informatiemails kost veel tijd en energie. Deze taken leidden af van hun kerndoel: leerlingen inspireren om op een positieve manier in actie te komen voor hun omgeving.

Lees meer

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen