Automatiseer tijdrovende en foutgevoelige acties met Microsoft Power Automate

Power Automate is een oplossing waarmee we op basis van triggers en acties, automatische werkstromen bouwen. Deze kunnen tijdrovende en terugkerende handelingen automatisch voor je uitvoeren, zodat jij efficiënter werkt en tijd kan besparen.

Bereik meer
Maatwerk oplossingen met Microsoft technologieMaatwerk oplossingen met Microsoft technologieMaatwerk oplossingen met Microsoft technologie
Microsoft Power Automate consultancy

Low-code automatisering

Wat is Power Automate

Power Automate (voorheen: Microsoft Flow) is onderdeel van vrijwel alle Microsoft 365 licenties en wordt gebruikt om werkstromen te bouwen volgens het ‘low-code’ principe. Deze werkstromen kunnen direct geïntegreerd worden met tal van andere applicaties zoals HubSpot, Dynamics, SalesForce en Microsoft Teams.

Voorbeelden van situaties waar Power Automate gebruikt kan worden? Denk aan het wekelijks sturen van cijferoverzichten, het automatisch verwerken van bestanden, het vragen van goedkeuring, het uploaden van afbeeldingen en nog veel meer.

Met onze ervaring kunnen we voor elk proces en iedere situatie een maatwerkoplossing realiseren die jouw organisatie in staat stelt efficiënter te werken en waarmee je tijd bespaart.

Voorbeelden van automatisering

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

‘Dossier-app’ biedt Hero nog meer overzicht en snelheid

Een tool die ervoor zorgt dat kandidatendossiers nog overzichtelijker en sneller worden ingericht. Overse bouwde voor intermediair Hero uit Wognum een applicatie die dat mogelijk maakt.

Lees meer

Dit is waarom bedrijven voor Overse kiezen

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

Door de proactieve houding van Overse hebben we in een korte tijd precies helder kunnen krijgen wat er voor ons nodig was. Overse weet feilloos de vertaalslag te maken van wensen met een hoog abstractieniveau naar een strakke en intuïtieve applicatie.

Andreas Giel
COO
bij
Northern Wonder

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen