Versnel de digitalisering met low-code ontwikkelingen op basis van Power Apps

Wij zijn al jarenlang bedreven in het ontwikkelen van op maat gemaakte low-code apps met Microsoft Power Apps. Door onze uitgebreide ervaring, weten wij precies waar we op moeten letten om apps te creëren die toekomstbestendig zijn.

Bereik meer
Power Apps consultancyPower Apps consultancyPower Apps consultancy
Microsoft Power Apps Consultancy

Low-code app ontwikkeling

Wat is Power Apps

Power Apps is standaard onderdeel van Microsoft 365 en wordt gebruikt om maatwerk apps te bouwen die integreren met andere applicaties zoals Dynamics 365, Microsoft Teams en SalesForce.

Deze Power Apps worden gemaakt volgens het ‘low-code’ principe, wat betekent dat er bijna geen code nodig is om een app te maken. Hierdoor kunnen we binnen korte tijd uitgebreide maatwerk-apps maken die eenvoudig uit te breiden zijn en standaard werken op ieder device.

Met onze ervaring kunnen we voor elk proces en iedere situatie een maatwerkoplossing realiseren die jouw organisatie in staat stelt efficiënter of digitaler te werken.

Dit is waarom bedrijven onze
apps gebruiken

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

We zijn ontzettend tevreden met de services van Overse op het gebied van Power BI. Vanaf het begin een goede begeleiding gehad en indien wij vragen hebben worden die heel snel beantwoord. Het team denkt goed mee, biedt goede begeleiding en een snelle response op vragen.

Menouschka Baldew
Business Developer
bij
WSP Nederland

Voorbeelden van apps

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Taakbeheerapp houdt ambtenaren Gemeente Nieuwegein scherp

Voorstellen, moties, amendementen, informatieverzoeken. Ze zorgen er bij een gemeenteraadsvergadering telkens weer voor dat de to-dolijst van het gemeentelijk apparaat aardig aangevuld wordt. Hoe houd je al die taken goed bij? De gemeente Nieuwegein schakelde Overse in voor een app die niet alleen een helder overzicht van alle taken en de status ervan geeft, maar ook bijdraagt aan een transparant proces richting burgers.

Lees meer

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen