Wat ons uniek maakt is een combinatie van passie, kennis en plezier

Onze passie is het innoveren en transformeren van bedrijven en het creëren van oplossingen waar zij blij van worden. We zijn er trots op om onze klanten te ondersteunen bij hun reis naar succes.

Bereik meer
Power Apps consultancy

“Wij zetten vertrouwde technologie van Microsoft in om oplossingen op maat te creëren voor de uitdagingen van onze klanten. Onze aanpak is persoonlijk en we hebben interesse in hoe onze klanten werken. Op deze manier kunnen we meedenken, hen positief verrassen en de verwachtingen overtreffen.

Onze passie is het innoveren en transformeren van bedrijven en het creëren van oplossingen waar zij blij van worden. We zijn er trots op om onze klanten te ondersteunen bij hun reis naar succes.”

Toine Lambalk

Oprichter van Overse

Wij creëren maatwerk oplossingen met microsoft technologie

Wat we belangrijk vinden

De betekenis achter Overse

Overse is niet zomaar een woord. Het is een Noors begrip dat letterlijk betekent: 'iets over het hoofd zien'.

Deze naam symboliseert onze missie om organisaties te helpen het ongeziene potentieel te ontdekken van de vertrouwde Microsoft technologie die zij dagelijks gebruiken.

Hiernaast is de Noorse werkcultuur een bron van inspiratie in hoe wij werken. We worden geïnspireerd door de eerlijkheid en beleefdheid van Noren, waarbij de nadruk ligt op betrouwbaarheid en acties in plaats van woorden en functietitels.

In de rust en beheersing vinden we controle en streven we naar oplossingen van hoge kwaliteit en maximale klanttevredenheid

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Bereik meer