Breng data tot leven en ontdek nieuwe inzichten door real-time en interactieve dashboards

Combineer en vertaal data uit verschillende bronsystemen naar interactieve rapportages en dashboards, zodat je altijd inzicht hebt in de stand van zaken en beter onderbouwde beslissingen kunt nemen.

Bereik meer
Wij creëren maatwerk oplossingen met microsoft technologieWij creëren maatwerk oplossingen met microsoft technologieWij creëren maatwerk oplossingen met microsoft technologie

Real-time Power BI dashboards bieden actueel inzicht aan iedereen die het nodig heeft

Onze consultants zijn officieel gecertificeerd voor Microsoft Power BI en hebben daardoor de kennis en ervaring om deze oplossing optimaal in te zetten en jouw data tot leven te brengen.

Dankzij onze ervaring in het stellen van de juiste vragen kunnen wij de informatiebehoeften van jouw organisatie in kaart brengen en rapporten opleveren die de juiste inzichten bieden.

 • 1

  Bouwen van datamodel

  We bouwen een datamodel dat verbonden is met de belangrijkste bronsystemen van jouw organisatie.

  2

  Visualiseren met grafieken

  We creëren dashboards en rapporten met grafieken die zijn ontworpen om de informatievragen van jouw organisatie te beantwoorden.

  3

  Publiceren

  We publiceren de dashboards naar de Power BI Online-service, zodat medewerkers die toegang hebben altijd gemakkelijk toegang hebben tot de dashboards.

Wij kunnen koppelen met vrijwel iedere databron die jouw organisatie gebruikt

Dankzij onze uitgebreide ervaring bij diverse organisaties, hebben we een diepgaande kennis in het verbinden met met verschillende bronsystemen. Onze expertise in database-structuren stelt ons in staat om gegevens snel om te zetten naar bruikbare dashboards en waardevolle inzichten.

Voorbeelden van databronnen

Staat de databron waarmee jij wilt verbinden er niet tussen? Geen probleem, we ontdekken graag welke systemen jouw organisatie gebruikt.

Contact opnemen

Dit is waarom bedrijven voor Overse kiezen

Bij ons draait alles om onze klanten en hun tevredenheid. Al onze klanten zijn uniek en met onze persoonlijke en professionele aanpak weten wij waar onze IT-oplossingen het (meetbare) verschil gaan maken.

Bekijk onze referentiecases

"Het was prettig werken met Toine van Overse. Hij heeft een gestructureerde en gedegen aanpak, weet waar hij het over heeft, denkt goed mee en is kritisch waar nodig. Wij hebben dat als heel fijn ervaren. Wat ook opviel: Toine voelt heel goed aan wat iemands kennisniveau is en past zijn uitleg daar feilloos op aan. Heel prettig."

Ronald Schetters
IT-manager
bij
VWG

Voorbeelden van projecten

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Business Intelligence

Navigeren naar succes: hoe Technical Valley Power BI dashboards inzet voor inzicht in de status van hun KPI’s

Business Intelligence is het proces waarbij data wordt verzameld en wordt omgezet in zinvolle informatie. Hiermee wordt real-time inzicht gecreëerd dat gebruikt kan worden voor weloverwogen beslissingen en acties. Technical Valley is een organisatie die uitstekend weet welke Key Performance Indicators (KPI’s) essentieel zijn voor het bereiken van hun doelstellingen. Overse heeft voor hen een toekomstgerichte Power BI-omgeving opgezet met rapportages en dashboards die de juiste inzichten geven.

Lees meer

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen