Inspiratie

Inzichten
19/12/2023
3
min.

Het Erasmus+ aanvraagproces versimpeld door middel van een app op basis van Power Apps

Erasmus+ heeft al decennia lang invloed op studenten en docenten door hen unieke kansen te bieden voor internationale ervaringen. Ondanks de vele voordelen, kan de administratieve last van het aanvraagproces voor velen een hindernis vormen. In dit artikel vertellen we over de Erasmus+ app, een innovatieve oplossing op basis van het Power Platform die het aanvraagproces vereenvoudigt.

Lees meer
Kennis
11/12/2023
2
min.

Breng data tot leven: wat is Power BI en wat kan je ermee bereiken?

In een wereld waar de hoeveelheid informatie exponentieel groeit, is het cruciaal om uw gegevens te begrijpen en effectief te gebruiken. Power BI, ontwikkeld door Microsoft, transformeert gegevens en zet deze om in essentiële bedrijfsinzichten. Ontdek in deze blog hoe Power BI de wereld van data-analyse verandert en organisaties helpt hun gegevens optimaal te benutten.

Lees meer
Inzichten
8/12/2023
2
min.

Stroomlijn de onboarding van nieuw personeel met een oplossing op basis van Power Apps

In deze blog vertellen we over hoe Microsoft Power Apps en Power Automate het onboardingproces verbeteren, voor een gestroomlijnde start van nieuwe medewerkers. Ontdek hoe deze tools helpen bij het organiseren van taken en het voorkomen van vergeten acties, en hoe deze aanpak bijdraagt aan een soepeler onboardingproces en een betere eerste werkdag.

Lees meer
Kennis
4/12/2023
2
min.

Ontdek de kracht van Microsoft Power Apps

In onze snel digitaliserende wereld is de behoefte aan flexibele en krachtige oplossingen voor het creëren van zakelijke applicaties groter dan ooit. Microsoft Power Apps is een platform dat bedrijven de mogelijkheid biedt om snel en efficiënt aangepaste apps te bouwen die naadloos aansluiten bij de zakelijke behoeftes.

Lees meer

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen