Wij brengen data tot leven met interactieve rapporten op basis van Microsoft Power BI

Met Microsoft Power BI visualiseren wij data vanuit verschillende bronnen in interactieve rapporten en dashboards. Wij richten omgevingen 'self-service' in, zodat je ook zelf je eigen rapporten kan maken. Hierdoor heb je altijd real-time inzicht in je data en maak je onderbouwde beslissingen.

 • check_circle
  Diepgaande kennis van tal van bronsystemen
  check_circle
  Microsoft Certified: Power BI Data Analyst
  check_circle
  Een unieke combinatie van passie, kennis en plezier
Power Apps consultancyPower Apps consultancy

Overse heeft overduidelijk een diepgaand begrip van de materie en de vaardigheid om ingewikkelde zaken begrijpelijk en eenvoudig uit te leggen. Zij praten daarbij niet vanuit de techniek, maar vanuit de taal van de gebruiker. Dit maakt het heel prettig om te communiceren.

Lennaert de Hertog
Managing Partner
bij
Technical Valley

Een aantal van onze klanten

Wij bieden op maat gemaakte IT-oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf, ongeacht de grootte of de branche waarin je opereert.

Youz logo
Antes Zorg
Gemeente Texel
VWG Accountants
Gemeente Nieuwegein logo
Alphatrots logo
Etro Vastgoedzorg
Ghee Easy
Technical Valley logo
Hobre logo
Hero Interim Professionals
Indigo logo
5in5 logo
Pre Wonen
Northern Wonder
chevron_left
chevron_right
Microsoft Power BI Consultancy

Van data naar kansen

Wat is Power BI

Microsoft Power BI is een tool voor het visualiseren van data vanuit allerlei verschillende systemen en databronnen. Rapporten en dashboards zijn interactief en bevatten vele mogelijkheden voor filteren, inzoomen en data-analyse.

Dashboards worden automatisch meerdere keren per dag vernieuwd met de nieuwste gegevens uit jouw bronsystemen. Zo kijk je altijd naar real-time inzichten en ben je geen tijd meer kwijt aan het keer-op-keer maken van dezelfde rapportages.

Met onze ervaring kunnen we op een efficiënte manier data vertalen naar een goede basis, waar jij vervolgens na onze Power BI training zelf rapportages mee kan maken.

Wij kunnen koppelen met vrijwel iedere databron die jouw organisatie gebruikt

Dankzij onze uitgebreide ervaring bij diverse organisaties, hebben we een diepgaande kennis in het verbinden met met verschillende bronsystemen. Onze expertise in database-structuren stelt ons in staat om gegevens snel om te zetten naar bruikbare dashboards en waardevolle inzichten.

Voorbeelden van projecten

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Overse brengt data van kredietverstrekker 5in5 tot leven

Binnen vijf minuten een aanbod voor een zakelijk krediet tot vijfduizend euro en het geld dezelfde dag nog op je rekening. Dat doet kredietverstrekker 5in5. Het is een proces dat van begin tot eind is geautomatiseerd en dus veel data oplevert. Overse brengt met Microsoft Power BI al die data tot leven.

Lees meer

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen