Wij vertalen jouw uitdagingen naar oplossingen met het Microsoft Power Platform

Wij combineren diepgaande technische expertise van Power Apps en Power Automate met brede bedrijfskundige kennis om oplossingen op maat te creëren die perfect aansluiten bij de manier waarop jouw organisatie werkt.

 • check_circle
  60+ opgeleverde oplossingen
  check_circle
  Gecertificeerde consultants met jarenlange ervaring
  check_circle
  Een unieke combinatie van passie, kennis en plezier
Power Apps consultancyPower Apps consultancyPower Apps consultancy

Door de proactieve houding van Overse hebben we in een korte tijd precies helder kunnen krijgen wat er voor ons nodig was. Overse weet feilloos de vertaalslag te maken van wensen met een hoog abstractieniveau naar een strakke en intuïtieve applicatie.

Andreas Giel
COO
bij
Northern Wonder

Een aantal van onze klanten

Wij bieden op maat gemaakte IT-oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf, ongeacht de grootte of de branche waarin je opereert.

Youz logo
Antes Zorg
Gemeente Texel
VWG Accountants
Gemeente Nieuwegein logo
Alphatrots logo
Etro Vastgoedzorg
Ghee Easy
Technical Valley logo
Hobre logo
Hero Interim Professionals
Indigo logo
5in5 logo
Pre Wonen
Northern Wonder
chevron_left
chevron_right
Microsoft Power Apps Consultancy

Low-code app ontwikkeling

Wat is Power Apps

Vaak zijn de mogelijkheden en functies van bestaande applicaties een beperking voor de verdere digitalisering en automatisering van bedrijven.

Het vinden van een IT-oplossing die aansluit bij de gewenste uitvoering van bedrijfsprocessen kan een uitdaging zijn, wat resulteert in het zoeken naar onhandige en tijdrovende alternatieven met minder resultaat.

Power Apps is standaard onderdeel van Microsoft 365 en wordt gebruikt om maatwerk apps te bouwen die integreren met bestaande applicaties van jouw organisatie.

Razend snel resultaat

Power Apps worden gemaakt volgens het ‘low-code’ principe, wat betekent dat er bijna geen code nodig is om een app te maken. Hierdoor kunnen we binnen korte tijd uitgebreide maatwerk-apps maken die eenvoudig uit te breiden zijn en standaard werken op ieder device.

Voorbeelden van apps

Onze oplossingen slaan de brug tussen business en technologie en stellen bedrijven in staat om nieuwe, voorheen onbereikbare mogelijkheden te ontdekken en benutten.

Taakbeheerapp houdt ambtenaren Gemeente Nieuwegein scherp

Voorstellen, moties, amendementen, informatieverzoeken. Ze zorgen er bij een gemeenteraadsvergadering telkens weer voor dat de to-dolijst van het gemeentelijk apparaat aardig aangevuld wordt. Hoe houd je al die taken goed bij? De gemeente Nieuwegein schakelde Overse in voor een app die niet alleen een helder overzicht van alle taken en de status ervan geeft, maar ook bijdraagt aan een transparant proces richting burgers.

Lees meer

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen