Digitaliseer de receptie met een app waar bezoek zich snel en gemakkelijk kan registreren

Visit is een laagdrempelige app waarmee bezoekers van jouw bedrijfspand zichzelf eenvoudig kunnen registreren bij binnenkomt, en waarmee medewerkers bezoek vooraf kunnen aanmelden.

Demo aanvragen
bolt

Snel en efficient

Aanmelden kost bezoekers slechts een paar seconden. De contactpersoon ontvangt vervolgens automatisch een verzoek om het bezoek op te halen.

edit_note

Goede vastlegging

Bezoekers en hun incheck en uitcheck-tijden worden digitaal vastgelegd in een overzichtelijke rapportage die gebruikt kan worden voor compliance-doeleinden.

invert_colors

Eigen huisstijl

We configureren de app op basis van de huisstijl van jouw organisatie, zodat de look-en-feel herkenbaar zijn voor bezoekers.

Vooraf plannen van bezoek

Via de mobiele app kunnen collega's bezoek vooraf aanmelden. Hierdoor verloopt het inchecken bij binnenkomst nóg sneller en ontvangen medewerkers automatisch een Teams-notificatie wanneer het bezoek incheckt.

De Visit app biedt daarnaast de mogelijkheid om ingeplande bezoekers automatisch een bevestigingsmail te sturen met bijvoorbeeld route-informatie of een toelichting op de parkeergelegenheid.

Klaar om meer te bereiken?

Wil je de efficiëntie, snelheid en kwaliteit van jouw organisatie verhogen met applicaties en oplossingen op maat? Ontdek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Contact opnemen